item1Iedereen zal beamen dat een hond veel energie heeft en dat het belangrijk is dat hij  iedere dag een fijne wandeling kan maken. Voor u en ons is het natuurlijk erg belangrijk wanneer uw hond sociaal gewenst gedrag vertoont en bij ons kunnen ze dat spelenderwijs leren. De gezelligheid begint al wanneer wij uw hond thuis ophalen. Na een vriendelijke begroeting krijgt uw lieveling een naamplaatje aan de halsband bevestigd met het telefoonnummer van TAIL TALES erop zodat hij herkenbaar is. Daarna gaan we de auto in en zit de hond evt in een bench (pups altijd!) Aangekomen bij de uitlaatplaats mogen de honden een voor een de auto uit. Zo leren ze meteen wat geduld te oefenen. Tijdens de wandeling kunnen alle honden naar hartelust ravotten, rennen, pootje baden, zwemmen en ontdekken. Wij houden de groep scherp in de gaten en zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. De honden worden tijdens de wandeling vermaakt, geknuffeld en krijgen zo nu en dan iets lekkers. Na de wandeling gaan alle honden aan de riem weer terug naar de auto en mogen ze netjes een voor een de auto weer in. (op dit moment hebben ze meer geduld dan voor de wandeling omdat ze dan moe en tevreden zijn gespeeld) Eenmaal thuisgekomen maken wij de honden evt handdoek-droog en controleren wij of de waterbak gevuld is. Ook kunnen wij eten neerzetten voor uw vriend wanneer dit nodig is.

Tussen oktober en half maart wandelen wij zoveel mogelijk in de duinen en op het strand. Alle honden en ook wij, genieten enorm van de ruimte en het water. Iedere wandeling op het strand is een waar feest.

De andere maanden gaan we naar een bos waar de hele groep welkom is. Waar we ook naartoe gaan..uw hond zal het enorm naar zijn zin hebben en kwispelend staan te wachten wanneer de Tail Tales weer voor de deur staat voor de volgende wandeling
TAIL TALES haalt alleen honden op in Wassenaar.